Wrocław przyjazny dla właścicieli jachtów
Skandaliczna wypowiedź przewodniczącej N. Katarzyny Lubnauer obiła się szerokim echem w światku milionerów. Polski Szejk TRACI potężnie w obligacjach i kryptowalucie.
2018-09-11, 12:02

"- Nie spodziewałem się takiego ciosu ze strony partii sejmowej. Zachowali się oni skrajnie nieodpowiedzialnie. Moi koledzy zebrani w Yachts Miami Beach dzwonią do mnie nieustannie od rana z nie ukrywaną rozpaczą" - żali się Szejk.

W studiu telewizyjnym TVP Info Pani Katarzyna Lubnauer przewodnicząca partii .Nowoczesna komentując projekt 19 dzielnicy, Dzielnica Przyszłość zapowiedziała, że jej partia w wyborach samorządowych sprzeciwi się przystosowaniu miast do potrzeb ultrabogatych, a pozostawi porty i rzeki wyłącznie dla kajaków.

Akcje Polskiego Szejka traciły na kryptogiełdach nawet do 1.5%, jednak po godzinie odzyskały swój kurs, kiedy ogłosił on Wrocław 2023 miastem stawiającym na przyjazne porty dla bogaczy i ich jachty. Kryzys został szybko zażegnany.

Tak dla właścicieli jachtów

Artykuł jest częścią akcji popularyzującej Smart City i Inteligentne Programy dla Miast #PostawNaSzejka i #Wrocław2023. Więcej: https://comparic.pl/kampania-samorzadowa-blockchain/

Mateusz Jarosiewicz
CTO