BUDUJEMY NOWY SYSTEM DLA POLSKI
BUDUJEMY NOWY SYSTEM DLA POLSKI Przez Polaków, dla Polaków, oddolnie! Działamy aktywnie w Łodzi, w ramach solidnej lokalnej struktury! Bez partii, bez korupcji, bez udziału starego systemu, bez represji, bez oszustw, bez szkodników. Jesteśmy ruchem wolnościowców i patriotów, którzy przez oddolne działania w terenie i na szczeblu ogólnopolskim, pracują dla lepszego jutra i lepszej rzeczywistości wokół nas. Dokonujemy gruntowanych zmian w otoczeniu bez rewolucji, a jedynie na drodze produktywnej pracy, z pominięciem macek starego systemu. Tworzymy Nowy System! ? Dołącz do nas: https://neos.com.pl/ ? Wejdź na nasz Discord i zaloguj się do naszego banku NEOS: - https://discord.gg/vAB2Zxn - https://bank.neos.com.pl/ ? WSPARCIE: https://zrzutka.pl/z/neoswlodzi ? FAQ: https://faq.neos.com.pl/index.php/Strona_g%C5%82%C3%B3wna ? EMAIL: neoslodz@protonmail.com Nowy System dla Polski
2021-05-29, 20:30
BUDUJEMY NOWY SYSTEM DLA POLSKI
Przez Polaków, dla Polaków, oddolnie!

Działamy aktywnie w Łodzi, w ramach solidnej lokalnej struktury!

? Dołącz do nas:

? Wejdź na nasz Discord i zaloguj się do naszego banku NEOS:
- https://discord.gg/vAB2Zxn
- https://bank.neos.com.pl/